irisfrerichs

now and soon

Draw 2

"Deelnemend kunstenaars; Jonna Balk, Liesje van den Berk, Iris Frerichs, Evelien de Goeij, Raquel van Haver, Romy Muijrers, Boris Steiner en Guy Vording.
Recent tekenwerk van kunstenaars die in de achterliggende jaren het traject De Belofte volgden bij Kunstliefde, een traject voor recent afgestudeerde kunstenaars. Voor deze tentoonstelling werden kunstenaars geselecteerd die doorgaans tekenen als hoofddiscipline hebben of voor wie het tekenen een belangrijk deel is van het werk.
Opening: 15 september 16.00 uur door Robbie Cornelissen
De tentoonstelling is gelieerd aan de tentoonstelling THE LINE UP: the power of drawing, in het Centraal Museum, welke wordt gecureerd in samenwerking met kunstenaar Robbie Cornelissen. THE LINE UP bevat een groot aantal werken uit de vaste collectie van het museum, evenals werk van geselecteerde kunstenaars.
Centraal Museum: THE LINE UP: the power of drawing: 22/09 tm 18/11"

wat: Draw 2
wanneer:15 sept. - 14 okt. 2018
waar: Kunstliefde, Nobelstraat 12a 3512 EN Utrecht
meer info: http://www.kunstliefde.nl/tentoonstellingen/

Tekenkabinet 2018: (na)zomerkabinet

"Het Tekenkabinet - in 2013 opgericht door beeldend kunstenaar Manja van der Storm - is een onafhankelijk platform voor autonome tekenkunst. Tot en met het eerste lustrum werden op bijzondere en spannende, wisselende locaties salonachtige tentoonstellingen gerealiseerd met tekeningen van - zowel gerenommeerde als startende - tekenkunstenaars.
Een museum, een voormalige showroom, een kunstsalon, een monumentale huiskamer, een industriele loods, een kunstbeurs...
Met ingang van 1 september 2017 kreeg het Tekenkabinet echter de beschikking over een semi-permanente tentoonstellingslocatie in het Amstelpark. In het sfeervolle, voormalig Belgische paviljoen, gelegen tussen kloostertuin en Japanse tuin gaat vanaf zondag 1 april de inmiddels zesde editie van het Tekenkabinet van start."

wat: Tekenkabinet 2018: (Na)zomerkabinet
wanneer: 2 september t/m 30 november 2018 vrijdag en zondag 13:00u - 17:00u en op afspraak
waar: Amstelpark 1083 HZ Amsterdam
meer info: http://www.tekenkabinet.nl/